Op zoek naar welke led lamp?

welke led lamp
Welke lamp haal ik in huis? Spaarlamp of toch led? Nieuws Wonen.nl.
Welke lamp haal ik in huis? Spaarlamp of toch led? Een overzicht van voor en nadelen van verschillende lampen en met welke andere zaken je rekening moet houden bij het uitzoeken van een geschikte lamp. Foto boven Berlyn Photography. Had je vroeger alleen de keuze uit gloeilampen halogeen of tl-verlichting nu zijn er sinds enkele jaren verschillende soorten lampen bijgekomen.
Allicht Verlichting Onderdelen Elektronica Led Dimmen.
Kunnen LED lampen nu wel of niet gedimd worden? Is mijn LED lamp dimbaar? Voordat u uw lamp gaat dimmen dient u er eerst achter te komen of uw LED lamp dimbaar is dit kunt u achterhalen door bijvoorbeeld op uw verpakking te kijken. Nadat u geconstateerd heeft dat de lamp dimbaar is kunt u via de volgende informatie bepalen hoeveel lampen u aan kunt sluiten op één dimmer. Een zeer belangrijke factor is het bepalen van de maximale belasting. De regel welke gehanteerd wordt voor het bepalen van deze maximale belasting is om 10% te nemen van het maximale vermogen van de dimmer.
Veelgestelde Vragen LED Lampen Nederland.
In onderstaande kleurschaal ziet u een visuele weergave van de 2700K en 3000K LED lampen van LED Lampen Nederland. Welke LED lamp moet ik kiezen? Bij de vervanging is het belangrijk dat u kijkt naar de fitting en de vorm van de oude lamp de lichtopbrengst Lumen en of de lamp dimbaar moet zijn of niet. LED Lampen Nederland levert LED lampen met een grote verscheidenheid aan fittingen vormen lichtopbrengst en kleurwarmte die u makkelijk kunt selecteren in onze productconfigurator. Kan ik alle lampen vervangen door LED lampen. Vrijwel alle lampen in huis zowel gloeilampen spaarlampen als halogeenlampen kunnen vervangen worden door LED lampen. Kun je LED lampen dimmen?
Kun je led lampen dimmen? Led blog EcoBright.
Reactie geplaatst op 14 apr 2016 door Ray. BesteWij hebben een lamp gekocht met 9 spots led. GU10 3W 200lm 220-240v. Er staat op de doos not dimmable. Wil deze wel dimmen maar welke led lamp heb ik nu nodig en welke dimschakelaar? Is het toch niet mogelijk de huidige te laten dimmen? Reactie geplaatst op 15 apr 2016 door Nick EcoBright. Beste Ray Bedankt voor uw vraag. Als er op de doos NON dimmable staat dan zijn de lampen NIET dimaar. In de lamp zit een dimbare of een niet dimbare led driver. Wanneer er een niet dimbare drvier in zit valt deze lamp niet te dimmen. Wat voor fitting hebben de spotjes in de lamp? Dan kunnen wij wellicht bekijken of we het probleem kunnen oplossen.
Veelgestelde vragen over led lampen Ledlampaanbiedingen.nl.
Kunnen led lampen gedimd worden? Kan ik mijn bestaande halogeen dimmer blijven gebruiken? Welke led dimmer moet ik gebruiken voor welke type led lamp? Ik wil 12v halogeen/gloeilampen vervangen voor led lampen waar moet ik rekening mee houden? 12v led lampen kunnen deze gedimd worden? Hoe moet ik led panelen en led downlighters aansluiten? Hoe lang heb ik garantie op mijn bestelde lampen? Het woord led is een afkorting van light-emitting diode in het Nederlands licht-emitterende diode of licht uitstralende diode. Een led is een elektronische halfgeleidercomponent die licht uitzendt als er een elektrische stroom in de doorlaatrichting doorheen loopt.
Welke lichtkleur LED-lamp?
Maar lees ook het bericht van Jordi over kleurenfilters. Het slechte dimmen naar minimaal is dacht ik eerder een probleem van de dimmer en niet van de led lamp. Heb je wel een led dimmer? Een halogeendimmer werkt met ledlampen niet goed van 0-50%. Na lang zoeken hen ik vorig jaar de perfecte oplossing gevonden in led lampen met een kleurwaarde van 2500 K zowel dimbaar als niet dimbaar. Het is vooral een kwestie van uitproberen. Wij hebben een veranda laten plaatsen zonder lichtkoepel met de gedachte dat de techniek in LED-lampenland fors zou toenemen.
LED Lampen Huis vol Energie.
De meeste LED lampen hebben een zogenoemd retrofit design en kunnen dus zonder problemen gemakkelijk gebruikt worden in vrijwel elke installatie. U kunt gewoon uw oude lamp eruit draaien en de nieuwe LED lamp erin draaien. Maar als het goed is wilt u natuurlijk meer weten over de besparingen die mogelijk zijn met LED lampen daarom is hieronder alles op een rijtje gezet. Energiebesparing met LED lampen. Momenteel wordt nog veel gebruik gemaakt van goedkope halogeenverlichting/gloeilampen maar met de stijgende energieprijzen wordt steeds vaker gekeken naar zuinigere alternatieven. Naast de spaarlampen zijn tegenwoordig ook LED lampen zeer in trek. LED lampen staan natuurlijk bekend om het feit dat ze heel energiezuinig zijn.
Energiezuinige lampen op een rij MilieuCentraal.
Daarom is een halogeenlamp 25 procent zuiniger dan een gloeilamp. Gemiddelde elektriciteitsbesparing ten opzichte van gloeilamp. Soort lamp Besparing t.o.v. In de praktijk zijn tl-lampen iets minder zuinig dan hier vermeld doordat de armatuur waar een tl-buis in zit ook wat stroom verbruikt. In de tabel hierboven zijn alleen de lampen met elkaar vergeleken. Buislamp is niet zuinig! Verwar een armatuur voor tl-lampen trouwens niet met een armatuur voor buislampen. Buislampen lijken sprekend op tl-lampen maar het zijn onzuinige gloeilampen. Verschillende types energiezuinige lampen.
Welke LED-lampen aanschaffen? Nuon Forum.
It's hard to be a bright light in a dim world. 28 februari 2014 1038. wij hebben nu de philips led lamp warm white 250 lumen in gebruik en die geeft super mooi licht en was toen rond de 10euro we gebruikten hiervoor alleen spaarlampen en het voordeel van led lampen is dat ze gelijk op volle sterkte branden je dus gelijk goed licht hebt wij hebben 2 van deze lampen boven de eettafel en geven veel en mooi licht. 4 maart 2014 1724. De lampen van Philips geven inderdaad mooi licht. Dat geldt ook voor de lampen van Ikea.
Koopadvies ledlampen Consumentenbond. icon-menu. logo. logo_footer. preds. symbol-afrader. symbol-bestekoop. symbol-besteuittest.
Staat op de verpakking een dimbaar-symbool met een sterretje? Dan is de lamp niet geschikt voor iedere dimmer. Op de website van de lampenfabrikant kun je zien welke dimmers werken met welke ledlampen. Ledlampen kunnen goed tegen koude omstandigheden. Ze zijn dus ook geschikt als buitenlamp. Een nieuwe trend is de filament lamp. Dit zijn heldere ledlampen waarbij de ledjes als gloeidraden opgehangen zijn. Spaarlampen hebben een lange levensduur. Ze zijn iets minder energiezuinig dan ledlampen maar in aanschaf soms nog iets goedkoper. Het nadeel is dat ze langzamer opstarten en de meeste spaarlampen niet dimbaar zijn. Als buitenlamp zijn ze minder geschikt want als het koud is geven ze minder licht.
WELKE LEDLAMP HEB IK NODIG? HOE KAN IK UITLEG EN VIDEO HOE KAN IK.
U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. HOE KAN IK /. HOE KAN IK UITLEG EN VIDEO /. WELKE LEDLAMP HEB IK NODIG? WELKE LEDLAMP HEB IK NODIG? Een ledlamp heeft een andere hoeveelheid Watt dan een gloeilamp. Omdat een gloeilamp heter wordt dan een ledlamp kost het meer watt om dezelfde hoeveelheid licht te geven. In ons artikel Wat is ledverlichting kun je meer lezen over de voordelen van ledlampen. Hoe hard een lamp schijnt drukt men uit in Lumen. Door te kijken naar de hoeveelheid Lumen die de verschillende lampen uitstralen kun je ze met elkaar vergelijken. We hebben dit voor je in een tabel gezet.

Contacteer ons